donderdag 17 april 2014

Selfies van Selwin Heijkoop


­­Selfie 1: De Televisie
De televisie, over de wereld kijken mensen naar de televisie. Ze kijken naar films of series en nog veel meer andere dingen. Mensen besteden honderden uren in hun leven aan het kijken naar een televisie. Ongeveer rond 1910 is de eerste televisie gemaakt. Toen was die nog in zwart wit en er was toen ook geen netwerk van tv zenders. De televisie werd steeds populairder onder de bevolking. Er kwamen steeds meer zenders en ook de kwaliteit van de schermen verbeterde tot kleur. Er zijn nu zelfs al 3D televisies. Nu kijken miljarden mensen verspreid over de wereld naar de televisie.

Waarom is de televisie over 100 jaar van historische waarde?
Ik denk dat de televisie over 100 jaar nog van historische waarde is of misschien zelfs belangrijker is omdat mensen vermaak zoeken en iets te doen willen hebben. Waarschijnlijk is er over 100 jaar nog steeds iets wat lijkt op een televisie, maar dan op een veel modernere manier. Ook zullen de tv’s nog technischer en beter zijn dan de tv’s van nu. 

Selfie 2: Het Hoogste Gebouw Ter wereld Burj Khalifa
Op dit moment is Burj Khalifa het hoogste gebouw ter wereld. Het gebouw is wel 828 meter hoog en staat in Dubai. het gebouw word gebruikt als kantoor en hotel. Ook is het gebouw heel erg bekend omdat het het hoogste gebouw ter wereld is sinds 2007.  Burj Khalifa word ook veel bezocht door verschillende mensen over de wereld. Ik zelf ben er nog nooit geweest, maar zou er wel graag een keer naar toe willen om te ervaren hoe het is om tegen zo’n groot en hoog bouwwerk aan te kijken.
Waarom is dit gebouw over 100 jaar van historische waarde?
Ik denk dat het hoogste gebouw ter wereld Burj Khalifa nog steeds belangrijk zal zijn over 100 jaar, omdat het een grote prestatie is om zo’n hoog gebouw te maken. Over 100 jaar zullen er zeer waarschijnlijk weer veel hogere gebouwen zijn en dan kunnen ze nog eens op dit gebouw terugkijken. Ze zullen dan ook kunnen zien hoe de techniek in die 100 jaar vooruit is gegaan.

Selfie 3: Fruit
Fruit is belangrijk voor iedereen in de wereld. Het geeft ons energie. Voedingstoffen zijn voor ons eten en het belangrijkste in fruit zijn de vitamines. Iedereen heeft vitamines nodig om te overleven, als je geen vitamines binnen zou krijgen zou je dood gaan. Er zijn veel verschillende soorten fruit bijvoorbeeld banaan, appel , peer en nog veel meer. Fruit wordt door veel mensen dagelijks gegeten.
Waarom is fruit over 100 jaar van historische waarde? 
Ik denk dat fruit nog over 100 jaar belangrijk zal zijn, omdat mensen dan nog steeds fruit nodig zullen hebben voor vitamines, maar misschien hebben de medische middelen dan de overhand. Over 100 jaar eten we misschien helemaal geen fruit meer, maar alleen maar pillen of iets dergelijks die ons dan vitamines geven of drankjes met extra vitamines. Of eten we misschien gewoon allemaal nog steeds onze lekkere appeltjes??  
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten